Finn dine velgjørere

Vil du lykkes, ha suksess, bygge noe eller utvikle deg så er det viktig å ha et miljø av velgjørere som kan støtte deg i dine mål.

En velgjører er en som vil deg vel.

I mange tilfeller har vi gjerne begrensende tanker om oss selv – for eksempel at vi aldri kommer til å lykkes i en business, vi kan ikke gå ned i vekt, vi aldri kan få en kjæreste etc etc.

Er dette mine tanker? Er det mine følelser som gjør at jeg holder på å kveles innvendig?

Vi omgir oss med mennesker som ikke er interessert i at vi endrer oss. De vil gjerne holde oss der vi er. Hvis vi endrer oss så må også de endre seg. Og endring er farlig, tenker de fleste.

Fordi endring er noe ukjent.

Finn velgjørere som støtter dine ønsker og har sammenfallende interesser om å gå i den samme retningen som du vil gå i.

Motstand vil kun gi deg mer motstand – gå til siden og la motstanden passere hvor den vil. Finn et miljø hvor det er flyt.

Flyt av energi og et fokus som kan ta deg dit du vil.

Hvem er dine velgjørere?

Velgjørere er de som gir og ikke forventer noe tilbake. Det vet at at de får igjen ved å hjelpe deg.

Velgjørere er ikke grådige, men forventer at du er bevisst på at du får hjelp og at du også vil hjelpe dem når de trenger det.

De gir gode råd i din utvikling og tipser generøst om hvem du kan ta kontakt med for å komme deg videre.

Velgjørere er glad på dine vegne når du lykkes med de små tingene. De heier på deg. De er på ditt lag.

De får deg til å føle at du ikke er alene.

De gode velgjørerne jobber i kulissene – det er de gode sjelene som bare vil andre godt og vil gjøre jorden til et godt sted å være. De har opplevd mye vondt selv og vet hvilken glede det finnes i å gi hjelp og kjærlighet ubetinget.

Hvor finner du dine velgjørere?

Bare vit at de finnes.

Del dette innlegget med andre som kan ha nytte av å lese dette. Du kan dele innlegget på de ulike plattformene på fanen til venstre. Lik gjerne Facebook-siden, meld deg på nyhetsbrev og motta tips og råd.

Hvis du har en kommentar – kommenter på Facebook-siden eller send meg gjerne en epost hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med.

Sukhvinder

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This