Intern refleksjon – hva er det indre livet ditt prøver å fortelle deg? Hva forteller dine tanker om dine måte å tenke på? Altså hva tenker du om hvordan du tenker?

Intern refleksjon er en dyp prosess som foregår på det indre plan hvor du søker for å få kontroll over din tilværelse. Du har sikkert lagt merke til at du snakker til deg selv for å resonere frem til noe, du ønsker å ha klarhet i hva en situasjon egentlig dreier seg om.

Du er ikke sprø – det er din sjel som snakker til deg – din indre refleksjon. Det betyr at du allerede nå føler du er mer bevisst på din indre stemme.

I indre refleksjon søker du etter løsninger inne i deg. Du har begynt å bli bevisst denne interne refleksjonen så har du kommet langt på vei i din åndelige utvikling. Du har begynt å stole på deg selv og din indre stemme.

Du søker nå ikke lenger bekreftelser eller tilbakemeldinger eksternt. Du har funnet kraften i deg og det guddommelige har begynt å snakke til deg. Du har funnet din indre visdom via din interne refleksjon.

Du begynner å stille deg all type spørsmål ved deg og din oppførsel. Den interne refleksjonen får deg til å stille spørsmål ved hvorfor du oppfører deg på en bestemt måte i en bestemt situasjon. Din indre stemme veileder deg.

Få gratis e-guide her for å finne din indre stemme for business.

Du blir bevisst på hvilken situasjon som får deg til å tenke på en bestemt måte. Du legger merke til hvorfor du reagerer på noen bestemte situasjoner. Intern refleksjon hjelper deg til å finne ut hva som er sant for deg. Hva som er dine virkelige verdier og hva som er din indre stemme.

Den interne refleksjonen hjelper deg med å få klarhet i hva som er dine grenser og hvor langt tålmodigheten kan strekkes.

Intern refleksjon lærer deg også om hva du trenger å endre på – hva som skader deg og din sjel.

Se på den indre refleksjonen som din venn og et kompass som gir deg signaler på hvem du er – og om du er på riktig spor til å bli den du er.

Respekter din indre refleksjon – det er din sjels kommunikasjonsmetode.

Tenk hvor vakkert skaperverk du er – du har et indre samspill av tanker, følelser, reaksjoner og instinkter som hjelper deg å overleve. Et helt sett med indre verktøy – en indre GPS er blitt plassert i deg for å gi deg dytt og pekere for at du skal kunne korrigere utviklingen som er mest riktig for deg.

Indre refleksjon kan du bruke til å høre hvordan du hører, føle hvordan du føler, tenke hvordan du tenker, se hvordan du ser.

Fantastisk.

Så hvordan vil du bruke din interne refleksjon til å få finne din indre stemme for å skape noe? Få gratis e-guide her.

 

Del dette innlegget med andre som kan ha nytte av å lese dette. Du kan dele innlegget på de ulike plattformene på fanen til venstre. Lik gjerne Facebook-siden, meld deg på nyhetsbrev og motta tips og råd.

Hvis du har en kommentar – kommenter på Facebook-siden eller send meg gjerne en epost hvis det er noe jeg kan hjelpe deg med.

Comments

comments

Pin It on Pinterest

Share This