INTUITIV BUSINESS COACHING

Få alle mine selvutviklings & business tips og råd på email:

Intuitiv Business Coaching

Oppbyggingen av «deg» og få frem din sjel i din business

  • Jeg vet ikke hvor jeg skal starte?
  • Hva skal jeg jobbe med?
  • Hvordan skal jeg gå frem?
  • Hvordan kan jeg jobbe med noe jeg elsker?
  • Jeg vil få det til, men jeg orker ikke tanken på det?

Kjenner du deg igjen? Dette er typiske utfordringer mange av mine klienter kommer til meg med. De ønsker å starte for seg selv men har mentale hindringer og sperrer. Mange har problemer med å sette ord på problemene sine så da bruker jeg intuitiv coaching for å hjelpe dem med deres business ideer og ønsker.

Så hva er intuitiv business coaching?

Det er en coaching stil som jeg bruker til å hjelpe mine klienter til å bli klar over sin egen indre kraft og egenskaper som de ønsker å bruke i arbeidet sitt. Det er mye bruk av klientens og min egen intuisjon for å få opp svar og løsninger som er sanne for deres sjel og indre stemme..

Om du ønsker å få klarhet i hvordan du kan bruke dine egenskaper til å bygge din egen forretningsvirksomhet så kan jeg hjelpe deg til få fra dine egenskaper, muligheter og hjelpe deg å overkomme hindringer du måtte ha.

Hvordan kan jeg hjelpe deg?

Jeg vil være din sparringspartner og samtalepartner som vil sette opp mål og frister slik at du kommer i mål med å bygge noe som kan leve av. Noe som du elsker å jobbe med.

Under sesjonene vil vi også kartlegge personlige hindringer, som f.eks tankemøstre som begrenser deg, og jeg vil bruke terapi for å hjelpe deg over kneikene, hvis du ønsker det.

Hvordan går vi frem?

Jeg bruker iGROW modell for å coache mine klienter; i (issue – tema) G (Goal – mål) R (Reality – virkelighet) O (Obstacles – hindringer) W (Way forward – veien videre). Denne modellen er et effektivt verktøy for meg til å hjelpe deg til å nå dine mål og holde deg ansvarlig for å nå dem.

Hvis du allerede har en (PFM) Personlig ForretningsModell klar så kan jeg coache deg til å nå dine mål som du setter i kartleggingsfasen.

Hvis du vil så kan jeg også gi deg coaching i hvordan bygge nettsider, bygge opp markedsføringen og salgsteknikker for å bygge opp din business.

Og det viktigste for meg er å bygge opp DEG!

 

Klar for Lift-off av deg som business?

Pin It on Pinterest

Share This