OM SUKHVINDER

Få alle mine selvutviklings & business tips og råd på email:

Sukhvinder

Sukhvinder er en intuitiv business coach som hjelper gründere, bedriftsledere, terapeuter og «game changers» til å lykkes med sin forretningside online.

Mitt navn er Sukhvinder Singh, og jeg er en sertifisert Intuitiv Coach fra Norsk Senter for Bevissthet. Jeg spesialiserer meg på business coaching og hjelper mennesker med å utvikle seg selv slik at de kan finne lidenskapen sin for å starte sin egen bedrift. For å hjelpe mine kunder i deres utvikling  bruker jeg mange effektive verktøy for:

  • Å klarere traumer og vanskelige føleleser
  • Å Coache dem til å sette mål og hjelpe de til å nå dem
  • Å være en samtalepartner for å rydde opp i tankestøy og få klarere visjon om hva de vil
  • Å holde hjulene i gang for å nå sine mål
  • Å følge opp – rådgi – kartlegge

Min spesialitet er å coache mine kunder og lage en personlig forretningsmodell (PFM) som kartlegger evnene og kvalitetene deres som de kan bruke for å starte eller forbedre deres bedrift eller endre karrieren sin.

I prosessen for å lage en PFM hjelper jeg også kundene mine til å overkomme hindringer, begrensende tanker og føleleser for å få frem deres virkelige «jeg».

Så hvem er mine kunder? Jeg jobber med andre coacher, terapeuter, healere, artister, konsulenter og bedriftsledere. Er du åndelig og spirituell i tillegg så er det et pluss, da de fleste av mine kunder er det. Enhver som har et ønske og er motivert til å gjøre endringer i livet sitt, de som ønsker å bryte gamle og begrensende mønstre er velkommen til å ta en prat med meg.

Jeg vil jobbe med deg som vil ha frem ditt virkelige «jeg».

Så hvem er jeg som skal hjelpe deg med coaching, terapi og oppfølginig?

Jeg bor i Solbergelva, utenfor Drammen. Jeg er født i India og kom til Norge når jeg var 4 år. Første gang jeg så snø trodde jeg at det var bomull som falt ned fra himmelen.

Jeg har vokst opp i enkle kår. Da videregående var ferdig jeg veldig usikker på hva jeg skulle bli. Jeg tok et friår for å tenke og ble med i familieforetaket, reisebyrå, for hjelpe til når det trengtes. Der ble jeg i 17 år og jobbet med salg, markedsføring og fikk smaken av å være en bedriftsleder og gründer. Gründer fordi vi hele tiden utviklet nye produkter og at jeg ville satse på å ta familiebedriften i en helt ny retning.

Etter 17 år solgte jeg bedriften og gikk over til IT. Der ble jeg i 7 år og jobbet med programmering, prosjektledelse og forretningsutvikling. Jeg startet også 2 selskaper og har vært med på 3 andre oppstartsprosjekter. Det jeg har lært fra denne tiden er at ble hele tiden trukket mot salg og makedsføring – spesielt digital markedsføring var veldig spennende. Det underliggende som jeg synes var mest spennende – var å kommuniserer og hjelpe mennesker. Det føltes naturlig.

Jeg fant også ut at jeg ikke følte meg hjemme på IT plattformen.

Så hva var det jeg savnet? Hva søkte jeg? Hvem var denne Sukhvinder?

Jeg har alltid vært opptatt av å hjelpe mennesker og selvutvikling, spesielt i å bygge deres business og forretningskonsepter. Min interesse for coaching blomstret opp i 2003 da jeg begynte å lese om selvutvikling og begynte å søke innover. I 2012 kjøpte jeg en haug av CD-kurs av Tony Robbins og ble helt bitt av coaching basillen. Mitt liv endret seg. Jeg visste at det var dette jeg ønsket å drive med – å coache andre mennesker.

Sakte men sikkert begynte jeg å ta små steg mot å bli en coach og fant en utdannelsen i 2015 som passet meg – Intuitiv Coach utdannelsen hos Norsk Senter for Bevissthet. Jeg likte de åndelige og spirituelle aspektene i utdannelsen og siden jeg er opptatt av åndelig utvikling så passet innholdet i utdannelsen meg veldig godt. Åndelig utvikling er en viktig del av min egen utvikling fordi da kan jeg hjelpe andre mennesker på et dypere plan.

Resultatet av mine erfaringer og utdanning som intuitiv coach er kombinasjonen av å hjelpe mennesker med forretningsrådgiving (digital markedsføring og forretningsutvikling) og coaching tjenester. Nå begynner den virkelige Sukhvinder å ta form.

Min store motivasjon for jobbe med det jeg gjør er at jeg vil se endringer i verden. Jeg vil bidra ved å hjelpe menneskser som hjelper andre mennesker. Er du en healer, coach, terapeut – dere som vil hjelpe mennesker og forbedre deres tilværesle; er du en artist som vil heale ved å dele din kunst – malerier, musikk, bøker; er du en gründer eller bedriftsleder som har skapt eller vil skape noe som vil gjøre menneskene, verden og planeten til noe bedre  – miljø, teknologi, behandlingsmetoder; JA da vil jeg gjerne høre fra deg og jeg vil gjerne hjelpe deg til å lykkes med å få det du ønsker ut i verden.

Fordi det gavner også meg!

Uansett hvor du er i livet akkurat nå og hvilke utfordringer du har, så har jeg mye jeg kan dele med deg. Og jeg har også mye å lære – fordi livet er en konstant utvikling.

Jeg mener jeg kan hjelpe deg, som ønsker å skape noe fordi dette har jeg selv jobbet med i over 25 år og jeg har lært fra de noen av beste både på selvutviklingssiden og på forretningssiden.

Ta kontakt med meg for å ta en samtale og la oss se hvordan vi sammen  kan hjelpe ditt virkelige «jeg» frem i lyset slik at vi andre kan ha glede av de ressursene som du har gjemt inne – som det er på tide å få ut i verden!

Sukhvinder

 

Klar for Lift-off av deg som business?

Pin It on Pinterest

Share This