PFM – Personlig ForretningsModell

Få alle mine selvutviklings & business tips og råd på email:

PFM – Personlig ForretningsModell

Bygg ditt kompass for å bygge din business

La meg hjelpe deg til å bygge din personlige forretningsmodell.

 • Jeg ønsker å starte for meg selv men tør ikke å bli ledd av
 • Jeg vil starte min egen bedrift men vet ikke helt hva jeg kan jobbe med
 • Jeg har nok kunnskap for å jobbe med noe men jeg vet ikke hvor jeg skal starte
 • Jeg trenger noen til å pushe meg til å starte min bedrift

Har du en drøm om å starte din egen bedrift?

Jeg har strevd med disse temaene selv og jeg er blitt klar over mitt kall her i livet – jeg hjelper de som vil hjelpe andre. Jeg har hjulpet mange av mine klienter til å kartlegge veien sin for å oppfylle drømmen sin med å starte sin egen bedrift hvor de kan jobbe med noe de elsker å gjøre.

Hva er egentlig PFM?

Denne forretningsmodellen er en Personlig ForretningsModell som jeg har utviklet selv for å få frem dine evner og kavliteter som du kan bruke til å bygge din business. Vi vil også kartlegge dine interesser og hva du vil jobbe med slik at jobben du gjør i din bedrift skal føles som en lek.

Jeg jobber sammen med deg for å få frem din unike stemme og talent, vi går dypt i deg for å finne dine dypeste ønsker for det er sjelsformålet ditt. Når du jobber ut ifra din essens så er du i ditt ess. Når du går dypt i deg selv og dine dypeste ønsker vil vi også få klarhet i hva du ønsker å gjøre for verden.

Hva får du ut av en PFM?

Sammen med deg vil jeg hjelpe deg til å finne ditt rette publikum som passer din stemme og dine unike tjenester.

Vi vil kartlegge hvordan du skal tjene penger og hvordan du skal markedsføre deg.

Som oppfølging tilbyr jeg å coache deg om hvordan du kan bygge din webside og utvikle en digital markedsføringsplan.

Her er noen av elementene jeg vil hjelpe deg med å kartlegge i en personlig forretningsmodell:

 

 • Kunder
  • Hvem hjelper du?
 • Verdiløfte
  • Hvordan hjelper du dine kunder? Hva er verdien du leverer?
 • Kanaler
  • Hvordan finner de deg, hva og hvordan du leverer tjenestene?
 • Kunderelasjoner
  • Hvordan kommuniserer du med kunden?
 • Nøkkelressurser
  • Hvem du er og hva du kan?
 • Nøkkelaktiviteter
  • Hva du gjør for din bedrift
 • Nøkkelpartnere
  • Hvem hjelper deg?
 • Inntekter og fordeler
  • Hva får du ut av det?
 • Kostnad
  • Hva du må gi?

 

Coaching i Digital Markedsføring

Etter at du har fått kartlagt hva du skal jobbe med og hvordan så trenger du å få ut konspetet ditt ut til verden.

Jeg gir deg coaching i:

 • Hvordan bygge opp websider for din business
 • Digital markedsføring
  • Sosiale Medier
  • Blogging
  • Søkemotoroptimalisering
  • Hvordan lage innhold
 • Opplæring i digitale verktøy

Dette er et verdifullt kompass som du vil bruke for å utvikle deg selv og din bedrift. Vi bruker kompasset for å kartlegge hva slags områder du trenger coaching til og hvilke hindringer du trenger terapi til. Alt skal tilpasses de mål du setter for deg.

Er du klar til å ta det neste steget for å fullføre din drøm?

Bestill time for PFM her.

Klar for Lift-off av deg som business?

Pin It on Pinterest

Share This