TERAPI FOR BUSINESS

Få alle mine selvutviklings & business tips og råd på email:

TERAPI FOR BUSINESS

Bli kvitt mentale hindringer og ta steget mot å komme igang med forretningsideen din

Hvordan kan terapi hjelpe for business?

  • Jeg tør ikke å vise hvem jeg er fordi da vil alle gå fra meg.
  • Ingen liker meg og alle er imot meg?
  • Jeg er ikke verdt noe.
  • Jeg fortjener ikke kjærlighet og suksess.
  • Jeg kommer aldri til å klare det eller få det til.

Dette er noen av traumene som mange av mine klienter kommer til meg med.

Vil du ha bedre selvtillit og selvbilde?

Mange av mine klienter som søker min hjelp har ofte dårlig selvtillit og et negativt selvbilde som hindrer dem i å fungere 100% i hverdagen.

Disse hindringene er blokkeringer – mentalt, følelsesmessig eller energetisk som vi kan ha fått på grunn av et traume i barndommen. Vi tar med disse mønstrene inn i vårt voksne liv og de ligger på et ubevisst plan og hindrer vår utvikling.

Kvitt deg med traumer som hindrer din utvikling

Vår sjel prøver å hjelpe oss med alle våre hindringer og blokkeringer men vi er for opptatt til å lytte til kropp og sjel. Med teknikker, metoder og verktøy kan jeg hjelpe deg til å nå de dypeste traumer og klarere dem på et dypt nivå.

De fleste merker en rask endring i løpet av noen dager og ting blir klarere på hva som skal jobbes med videre. Noen ganger klarer vi å heale traumet veldig raskt og får opp nye ressurser.

Hvilke verktøy og metoder bruker jeg?

Jeg bruker metoder og verktøy fra RPT (Rask Personlig Tranformasjon) for å jobbe med hindringer og blokkeringer hos mine kleinter – og setter alltid et mål å få opp nye ressurser som klienten ønsker å få opp.

Etter noen runder med RPT har jeg opplevd at klienter får økt selvtillit og blir rolig i situasjoner hvor de før følte seg stresset og angrepet. Når lag blir skrelt vekk så pleier det å bli klart hva som er det underliggende tema i bunn som skaper hindringer.

Hva slags resultater kan du forvente?

Klientene mine merker fremgang for hver gang vi klarerer nye temaer og de bli mer og mer tryggere på hvem de er og hva de vil. Dette er en enorm glede for meg å se hvordan de jeg hjelper får en «boost» på sin egen fremgang fordi de tar ansvar for sin healing og utvikling.

Jeg jobber med terapi som en del av coachingen hvor jeg kartlegger dine mål, ønsker og ser da på hindringer som vi trenger å ta opp. Hvis du vil jobbe med en PFM (Personlig ForretningsModell) så vil vi også kartlegge hindringer og blokkeringer som vi trenger å klarere for å bygge din business.

Klar for Lift-off av deg som business?

Pin It on Pinterest

Share This